• 040 412 802 info@slashsport.si
 • O nas

  / SLASH
  to cut with a sharp blade using a quick, strong movement
  odrezati hitro, ostro in močno

  Šport, gibanje, telesna aktivnost in aktiven življenjski slog so vedno bolj pogosti vzorci sodobnega preživljanja prostega časa vse več ljudi. Nekateri se v športne aktivnosti vključujejo kot novinci začetniki, drugi kot občasni rekreativci, spet nekateri želijo ob redni in sistematični vadbi še strokovno vodeno podporo. Aktivno preživljanje prostega časa postaja tudi pomemben element različnih ciljnih in zaključenih skupin, kot npr. praznovanje rojstnega dne ali poroke, druženje sodelavcev na poslovnem pikniku, konferenca poslovnih partnerjev in še bi lahko naštevali.

  Slash sport je vaš partner, na katerega se lahko obrnete, ko boste želeli v svoj življenjski prostor povezati gibanje oz. šport v elementarni ali pa tudi najbolj zahtevni obliki. Organiziramo vodene vadbe v obliki boot campov in tekaških treningov ter tečaje različnih športnih zvrsti. Prav tako organiziramo športne rojstnodnevne animacije, team buildinge ter športne prireditve. (bi dali na označene besede povezave na podstrani?)

  Slogan »Odreži ostreje, gibaj močneje« je naše osnovno vodilo, ki ponazarja enkratno odločitev v dani situaciji in zavzeto reakcijo ter vztrajanje na novi poti. Naj si bo to odločitev za v vpis v naše treninge, ali sodelovanje v team building programih.

  Ko se odločiš vztrajaj, ne odnehaj, mi pa ti bomo pomagali in stali ob strani! Ekipa Slash sport

  Vas zanima tudi šport za najmlajše? Vabimo vas, da spoznate Malčkov šport.