• 040 412 802 info@slashsport.si
 • Izjave zadovoljnih strank

  Odzivi na zaključek so odlični, povzemamo jih s komentarji udeležencev:

  Timsko delo na področju javnega zdravja s sodelavci različnih znanj je izjemnega pomena. S team buildingom v organizaciji Slash sport-a smo to sodelovanje podkrepili in se preizkusili, kako zmoremo sodelovati pri nenačrtovanih nalogah, ki jih organizirajo drugi. Vodena animacija je bila strokovna in odlično izpeljana, ob druženju sodelavcev pa se je ustvarilo veliko spontanega smeha in dobrega vzdušja.

  Hvala Slash sport-u tudi za fleksibilnost pri usklajevanju termina.

  Sodelavci Nacionalnega inštituta za javno zdravje območne enote Ravne na Koroškem

  ________________

  Tekmovalni del našega tokratnega srečanja smo sedaj prvič zaupali ekipi Slash sporta. Profesionalen pristop, odlična organizacija, usklajena ekipa, pridejo, pripravijo, pospravijo, grejo. Tega se več nikoli ne bomo lotili sami. Vsekakor priporočamo.

  Celotni ekipi Slash sporta, želimo v bodoče vse samo najboljše.

  Vipoll d.o.o.

  _________________

  Teamski dogodek na Kopah, v organizaciji Slash sporta, je bil kljub deževnemu vremenu odličen.

  Nova spoznanja in sodelovanje, se je prebudilo v vseh zaposlenih. Čestitke za odlično organizacijo, sprostitev in občutke, ki ste nam jih pričarali.

  Boštjan Štiftar

  EKO DIM d.o.o.

  _________________

  V Radljah ob Dravi smo avgusta 2014 izpeljali nadstandardni rokometni tabor, ki je lahko smernica za vse ostale rokometne klube v Sloveniji. Poleg treningov v novi športni dvorani, igranja rokometa na mivki, kopanja v vodnem parku, obiskovanja delavnic MKCja in družabnega programa naših trenerjev, smo otrokom omogočili tudi vodene programe in animacijo s strani Slash sporta. Potrebno je povedati, da bila to pika na i vsem dejavnostim, ki so jih otroci doživeli na Koroškem in izredno posrečena dopolnitev ponudbe. Zagotovo se vrnemo naslednje leto.

  Peter Terčič

  RK Piran

  _________________

  V Skupini stroka.si se močno zavedamo, da je ključ do uspeha podjetja tudi v dobrem počutju zaposlenih. V ta namen organiziramo številne aktivnosti, ki vključujejo druženja zaposlenih tako poleti kot tudi pozimi. Zelo pomembno pa je, da tem druženjem damo vsebino – torej da tudi skozi takšne vrste druženj krepimo motivacijo, pripadnost in timski duh med zaposlenim. Seveda pa ne sme manjkat tudi zabave in sproščenega vzdušja. In kombinacijo vsega tega izvrstno obvladuje ekipa Slash sporta, kar dokazujejo že kar nekaj let zapovrstjo.

  David Miško
  CCC marketing & PR – Skupina stroka.si

  _________________

  – Animacije so ustvarile odlično razpoloženje in vzdušje.
  – Po napornem vsakdanu je dobrodošla dobra zabava, ki jo zna profesionalno ustvariti Slash sport.
  – Slash sport je poskrbel za vrhunsko sprostitev in razpoloženje. Večer je bil nepozaben. Zabavali smo se maksimalno.
  – Po napornem delu, stremenju za plani in močnih prizadevanjih smo bili željni dobre zabave. Profesionalni animatorji so uresničili našo željo.
  – Smo prizadevni in tekmovalni, če se ob tekmi lahko še zabavaš je to kul. Slash sport to zna narediti.
  – Stres je naš vsakdanji spremljevalec. Animatorji s poskrbeli, da smo večer preživeli prijetno in zabavno.

  Udeleženci novoletne zabave družbe Relax Trans

  _________________

  V takšni obliki smo team building izvedli prvič, saj smo do sedaj vedno vodili igre sami – piknik varianta + odbojka, nogomet, vlečenje vrvi…. Z ekipo slash sport pa se je zadeva izkazala precej drugačna. Vtis profesionalne ekipe je vzpodbudil v vsaki od treh skupin večjo pripravljenost za tekmo, večjo povezanost med posamezniki in posledično precej boljše rezultate. Ugotavljam, da so vsako igro od devetih vzeli resno in se borili do konca. Ta borba je ostala znotraj podjetja še naprej, saj se ob srečanju v podjetju obujajo spomini in širi pozitivna energija. Prepričan sem, da bomo s tem dogodkom pripomogli, k lažji dosegi plana v letu 2013. Že po dveh mesecih lahko potrdim rast prodaje in vrhunsko kondicijo in klimo znotraj podjetja.

  Matej Kirn

  FIN-MAK d.o.o.

  _________________

  Najlepša hvala za odlično organizacijo, izjemno počutje ter nepozaben dan na Kopah. Skupaj z našimi poslovnimi partnerji smo uživali prav vsak trenutek team buildinga.

  Tea Starc

  Direktorica službe za trženjsko komuniciranje in odnose z javnostmi

  Zavarovalnica Tilia d.d.

  _________________

  Na zabeljenih Kopah smo Radgonske gorice v marcu 2013 pod taktirko Slash Sporta izvedle team building. Bilo je obilo snega, sankanja, padanja, kepanja, tekmovalnosti in izzivanja, odobravanja in odkimavanja, vedno manj racionalnega razmišljanja in vedno več smeha ter dobre volje. Obilo povezovalnega duha, ki se v vsakdanjih poslovnih odnosih zna skrhati. In hkrati veliko majhnih radosti za velike otroke.

  Priporočamo vsem!

  Andreja Novak

  Radgonske Gorice d.d.

  _________________

  Na Kopah smo organizirali 3. zimske športne igre za naše člane. Ker niso vsi smučali, smo potrebovali tudi program za nesmučarje. Slash sport nam je pripravil zimske vragolije na snegu s pomočjo dveh simpatičnih in potrpežljivih animatorjev. Poleg zabave so poskrbeli, da so se dekleta iz računovodskih servisov krepko nasmejale in razmigale telesa, ki je vajeno sedečega dela. Vsi smo se strinjali, da so bile to najboljše igre do sedaj.

  Polonca Podgoršek

  direktorica Zbornice računovodskih servisov pri GZS

  _________________

  V soboto 08.09.2012 smo se delavci podjetja Stroj iz Radelj ob Dravi zbrali na pikniku ob 60. obletnici ustanovitve podjetja.

  Ob dobri kulinarični ponudbi je za dodatno popestritev že tako lepega sončnega dne poskrbela ekipa SLASH SPORT, ki je z organizacijo atraktivnih družabnih iger poskrbela za prebuditev športnega in tekmovalnega duha vseh sodelujočih.

  Z odličnim vodenjem in animacijo dogodka so tako prispevali pomemben kamenček v mozaiku celotnega dogajanja na pikniku.

  Hvala za krasen dan in izredno lepa doživetja,

  Stroj d.o.o.

  _________________

  Spoštovani!

  Zahvaljujemo se vam za izvedbo animacijskega programa, s katerim ste nam popestrili piknik in smo bili zelo zadovoljni.

  Vesna Štefanek

  CABLEX GROUP

  _________________

  Naše podjetje je prvi vikend v oktobru organiziralo piknik vseh zaposlenih in njihovih družinskih članov. Povod je bilo predvsem 15 let obstoja podjetja LORIS d.o.o. in pa seveda želja po druženju in zabavi. Na sveži zrak smo se odpravili na Kope, kjer je nas pričakal zelo topel in športno obarvan jesenski dan. Po ogrevanju in pohodu do energetskih točk ter po odličnem kosilu, je sledilo zabavno tekmovanje v lokostrelstvu. Prvo smo bili seznanjeni z lokom in pomembnimi podatki in po poskusnih strelih je sledilo pravo tekmovanje. Ekipa je odlično pripravila poligon in vse 3D živali ter tarče. Celotna zadeva je bila izpeljana zelo profesionalno in kljub tekmovalnosti, smo se vsi zabavali in zelo uživali v celotnem dnevu. Še enkrat hvala Slash sport ekipi, ki nam je tako lepo pripravila športni dan za staro in mlado, saj je najmlajši udeleženec imel 6 let in najstarejši 63 let. Prihodnje leto se zopet vidimo na našem 2. Tradicionalnem družinskem pikniku podjetja Loris, ki ga bo seveda organizirala Slash sport ekipa.
  Metka Ločičnik Žvikart, direktorica

  Loris, d.o.o., Dravograd

  _________________

  V skupini stroka.si se zavedamo, da so zadovoljeni zaposleni ključ do uspeha in odlične skupne prihodnosti. Ravno zato vsako leto za zaposlene organiziramo BootCamp – teambuilding dan, kjer se skupaj med drugim tudi športno udejstvujemo in krepimo pripadnost ter povezanost.

  V letošnjem letu smo želeli narediti presežek prejšnjih let, zato smo iskali profesionalnega organizatorja športno-zabavnega dela, ki bo še bolj povezal zaposlene ter jim ponudil kvaliteten program za dan, katerega še dolgo ne bodo pozabili.

  Zahtevano smo našli v Slash Sportu, ki je s svojo ekipo fantov in deklet izvedel vrhunski program Timskih iger in prepričal v sodelovanje še najbolj trmaste. Moram priznati, da sem bil resnično presenečen nad rezultatom, saj smo se ob zanimivih in doživljajskih igrah vsi izredno sprostili in se še bolj povezali. V prihodnjih dneh se je v naših pisarnah občutila izredno pozitivna energija.

  Najlepša hvala Slash Sportu!

  Sandi Markon

  direktor

  Skupina stroka.si

  _________________

  Dne 4. in 5. junija, smo na Kopah gostili poslovne partnerje iz 13 evropskih držav. Ker smo želeli, da srečanje ne bi bilo samo poslovna konferenca ter neskončno sedenje, smo si omislili zabavne ali športne igre.

  Ponujeno nam je bilo, da lahko to za nas organizira Slash sport. Z Gregom sva kar hitro našla skupen jezik in organiziral nam je nepozabno doživetje, ki ga ni moglo preprečiti niti megleno vreme, ki je po vsej sili hotelo pokvariti razpoloženje. Ne nazadnje so pri razglasitvi rezultatov naredili pravi show in to v svetovnih jezikih.

  Schmitz Cargobull d.o.o.

  Direktor

  Bojan Miklavc

  _________________

  V mesecu oktobru sem po televiziji gledala reportažo iz enega od Ljubljanskih plesnih centrov, kjer so se ženske razgibavale ob plesnih korakih. Navdušena sem gledala prispevek in rekla, to bi bilo zame, ampak Ljubljana je tako daleč.

  Pa ni minil mesec, ko sem na svoj elektronski naslov dobila ponudbo za rekreacijo Latino solo. Navdušena sem povabila nekaj sodelavk, prijateljic, … Po novem letu smo tako pričele z vadbo v plesni dvorani v Športni hiši v Radljah.

  Za nami je pet ur in telovadile oz. plesale smo rumbo in sambo. Za vse, ki rade plešejo, imajo rade glasbo je to prava vadba. Saj se tudi ob plesu zelo razgibaš in spotiš ter dobiš energijo.

  Sicer se pa lahko vse, ki imate rade glasbo in ples same prepričate in se nam pridružite!

  Ternik Simona

  _________________

  Podjetje Gremis d.o.o. je s programi pod imenom Slash sport na družabnem pikniku podjetja Lek d.d. PPI Prevalje z svojimi zabavnimi animatorji izvajalo program Timske igre.

  Kljub temu, da gre za njihovo novo storitev, so pogumno prijeli za delo in nam pripravili kar pester program zabavnih, nekaj pa tudi kar »napornih« iger, katerih se je z veseljem udeležila velika večina udeležencev piknika.

  Igre so bile pripravljene na šaljiv način, primerne za vsakogar, ne glede na starost in »kondicijsko« pripravljenost, kljub temu pa se je med Lekovci pojavila prava športna tekmovalnost. Vsekakor pa ni manjkalo tudi veliko smeha.

  Po končanem programu se je ekipa Slash sporta celo opogumila, in proti »športni ekipi Leka« odigrala še odbojko in nogomet. Žal pa so tukaj seveda bili poraženi, »minus točka« za Slash sport.

  Njihov program je precej obsežen, zato za ponudbo povprašajte kar njih!

  Direktor Lek PPI Prevalje

  Bojan Dolenc