• 040 412 802 info@slashsport.si
 • Celodnevni avanturistični team building dogodek, na katerem boste doživeli dravska-innerDravsko dolino in spoznali značilna opravila ter zgodovino življenja njenih prednikov. Avantura se prične s koroškim zajtrkom, se nadaljuje z obiskom znamenite Rotunde, iskanjem ruševin gradov ter reševanjem različnih timskih nalog. Zaključek avanture vključuje druženje s kovaškim in lesarskim mojstrom, s katerima boste s skupnimi močmi skovali in z lesom obdelali zgodovinski izdelek – meč.

  Končni izdelek boste odnesli s seboj in ga boste lahko s ponosom postavili na vidno mesto. Je rezultat vašega znanja in timskega dela!

  V kolikor vas je naša kratka predstavitev Dravske avanture navdušila, vas bomo z veseljem povabili na Koroško in vam predstavili podrobnosti!

   

   

   

  Program

  Dravska avantura naj se začne…!

  …od poslovnega partnerja ali znanca se izvedeli, da izvajajo na Koroškem unikaten team building program, na katerem spoznate neokrnjene dele Pohorja in Kozjaka ter obnovljene razvaline gradov. Avanturo zaključite z druženjem s kovaškimi in lesarskimi mojstri in si sami skujete meč…

  …Stopite v stik z nami in povabimo vas v Dravsko dolino, na sproščen klepet ob domači kulinariki na eni od kmetij kozjanskih hribov. Pogovorimo se o vaši organizaciji, željah, pričakovanjih…, predstavimo vam kratko zgodovino življenja v dolini in program Dravska avantura, ki je povezan s timskim raziskovanjem okolja, značilnimi opravili ter številnimi doživetji. Predstavimo vam različne možnosti in kombinacije izvedbe avanture, po želji vam organiziramo avanturo v obliki tekmovanja med dvema ekipama ali celo med dvema podjetjema!

  Zainteresirani ste za predstavljen program in že nas zanimajo podatki o vaši ekipi sodelavcev (spol in starost, konfekcijske številke oblačil, številke čevljev, morebitne zdravstvene posebnosti…). Na podlagi razgovora na prvem srečanju še isti dan skupaj naredimo osnutek načrta Dravske avanture. Predstavimo vam tudi dodatne možnosti programa, kot so izdelava športnih oblačil za udeležence v celostni podobi vaše organizacije (kratka majica, kratke hlače, trenirka, vetrovka…), najem kombija(ev) na dan programa, možnost prenočitve, dodatna kulinarična ponudba itd. Po želji vam na dan prvega srečanja razkažemo lokacije, kjer bo potekala Dravska avantura. Program je skoraj že »zapakiran«, v nadaljevanju usklajujemo le še finese…

  …Prišel je dan za Dravsko avanturo… Pripeljete se na Koroško, na Muto. Zjutraj se zberemo koroškem zajtrku, kjer vas čakajo navodila in načrt za začetek doživetij v Dravski dolini. Že takoj se bodo pokazale vaše timske sposobnosti, ko boste morali s prevoznim sredstvom najti določeno lokacijo in opraviti prvo nalogo. (pri tem ni telefonskih klicev, GPS-ov, spletnih brskalnikov… obstajajo le kosi papirja z navodili, svinčnik in VAŠE TIMSKE SPOSOBNOSTI). Vse skupaj bo seveda še bolj napeto, če si boste avanturo zaželeli v obliki tekmovanja z nasprotno ekipo…

  …V nadaljevanju vas čakajo nove lokacije z različnimi nalogami in spoznavanje Dravske doline…..Zadnja naloga avanture je celo takšna, da boste morali uporabiti vaše ročne spretnosti in tehnično znanje ter izdelati unikaten izdelek, ki ga boste lahko odpeljali s seboj domov. In se bliža večer…, na vrsti je veliki finale v avtohtonem okolju neokrnjene narave, kjer boste morali pokazati rezultate dnevnega potepanja po dolini in hribih Pohorja in Kozjaka ter se pomeriti v Timskih igrah. Nekateri se boste zvečer polni doživetij vrnili domov, spet drugi bodo ostali pri nas… drugi dan pa…AKCIJA NAPREJ…!

  Galerija

  Kontakt

  Ime

  Vaš e-mail (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Vnesite kodo v spodnje polje
  captcha